DÉCAAR COSMETICS

Algae peeling treatment – Bio peeling


http://www.decaarnederland.nl

De kracht van DÉCAAR? Duidelijkheid, eerlijkheid en effectiviteit. Behandingen en producten zonder poespas, maar wel met de meest krachtige ingrediënten die de natuur ons te bieden heeft. Het is simpel wat samenstelling van de producten betreft, maar zeker niet simpel in onderzoek en ontwikkeling. Een sterk team van doctoren en dermatologen hebben de behandelingen en producten ontwikkeld. Verrichten de producten van Decaar wonderen? Nee.. Dat zal geen enkele crème doen. Wel zal je een indrukwekkende verbetering zien van de huidconditie. Dat moet u komen ervaren.

De producten zijn 100% zuiver van van parabenen, petrolatum en paraffine, synthetische alcohol, kunstmatige geur- en kleurstoffen en minerale olie. Hierdoor zijn ze geschikt voor ieder huidtype, zelfs de meest gevoelige huidtypes


Renaissance Alchemies behandeling 90 min
€ 90,-
Voor een vermoeide, verslapte beschadigde huid en pigmentvlekken

Renaissance Alchemies behandeling geeft de huid haar vitaliteit, volume en jeugdige uitstraling terug door middel van een uniek gepatenteerd lamellair transfer systeem in combinatie met diverse peptides afgestemd op jouw huid, tevens pigmentvlekken kunnen bestrijden worden met deze Behandeling

Deze behandeling kan eenmalig toegepast worden en je ziet direct resultaat maar voor het beste resultaat raden we aan deze behandeling in kuur verband toe te passen.
(3 behandelingen een maal per week)

Tevens is Renaissance Alchemies behandeling zeer geschikt voor bruidjes of andere bijzondere gelegenheid; en kan ook toegepast worden in combinatie met de Bio Peeling met daarnaast aangepaste Decaar Renaissance verzorgingslijn.
DECAAR BIO PEELING INTRODUCTIEKORTING 60 min
€ 79,-
Test de Decaar Bio Peeling behandeling en profiteer van een introductiekorting van €79,- i.p.v. €89,50

De combinatie van natuurlijke ingrediënten gebaseerd op algen, kruiden en fluorkoolstof is zeer effectief bij het behandelen van veel uiteenlopende huidproblemen. Acne, een onzuivere en vette huid, rimpels, verslapte huid, pigmentatie en ouderdomsvlekken, rosacea en couperose, littekens en grove poriën worden effectief behandeld met deze speciale Algae Peeling Treatment. couperose huid, rosacea en acne.

Voordelen:
Matte egale huid, zonder ontstekingen, verfijnde poriën, directe resultaten.

Verder is het Uniek aan Decaar dat de bovenstaande behandelingen behoorlijk sterker geconcentreerd zijn dan de producten voor thuis gebruik, hierdoor heb je na een behandeling dus ook direct een super mooi resultaat. Het beste resultaat krijg je in kuurverband en om dat effect te behouden is het wel belangrijk om ook thuis de huid goed te verzorgen.
3x Minikuur Bio Peeling
€ 220,-
De Bio Peeling behandeling is preventief eenmalig toe te passen of als een kuur van 3 tot 5 behandelingen in max. 3 weken
Acnebehandeling / Rebalancing Behandeling 60 min
€ 85,-
Voor een vette, gecombineerde en acne huid

De Decaar Rebalancing gezichtsbehandeling is gebaseerd op de werking van marine collageen en plantenextracten.

De behandeling is uitstekend te combineren met de Decaar Bio-Peeling behandeling met daarnaast aangepaste Decaar Rebalancing verzorgingslijn.
Brightening Behandeling 60 min
€ 85,-
Brightening behandeling, Voor de reductie van pigment / levervlekken en een lichtere stralende huid.

Er zijn een aantal factoren die overpigmentatie kunnen veroorzaken, waaronder leeftijd, zwangerschap, hormonale schommelingen en het gebruik van medicijnen.

Hiervoor heeft Decaar een speciale behandeling ontwikkeld die de productie van pigment normaliseert en tevens een blekende werking heeft op bestaande pigmentvlekken.

Om een optimaal en snel resultaat te bereiken, adviseren wij deze behandeling te combineren met Decaar Bio-Peeling, met daarnaast aangepaste Decaar Brightening verzorgingslijn.
Breath of Life treatment – Zuurstofbehandeling 60 min
€ 69,-
Deze behandeling is uniek in Nederland. Er bestaat nog geen soortgelijke zuurstofbehandeling en is speciaal ontwikkeld voor de huid met verlies aan elasticiteit, vermoeidheid, zuurstoftekort, schade ontstaan door externe invloeden en stress.

Voordelen:
Gezonde & glanzende huid, Minimaal aantal rimpels, Vernieuwde energie en directe resultaten

Nieuwe reacties

25.12 | 15:32

Heb net een bericht via messenger gestuurd.

11.02 | 22:43

Wil graag mijn website van aloe vera FOREVER LIVING onder de aandacht brengen.

Zou heel graag reclame maken op Uw website.

https://shop.foreverliving.com/reta

28.11 | 17:15

Dear Mary, if you had clicked on this button: " Waar u ons kunt vinden" you would have found all my contact (phone) details.

28.11 | 13:56

Please put contact (phone) details on website?